0760 712 663
office@scoalaautobest.ro
Luni - Vineri: 09.00 - 18.00

Termene si conditii

Conditii de utilizare


Folosirea sau comandarea produselor prin intermediul acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos, indiferent daca respectiva comanda este facuta online, telefonic, pe email sau pe chat. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Proprietarul are dreptul de a modifica orice prevedere fara o notificare ulterioara. Pentru client sunt valabili intotdeauna termenii si conditiile de la data inregistrarii comenzii in sistem.

Dreptul de autor


Reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site (text, grafica, logo-uri, butoane, imagini, cod sursa si software), de catre orice persoana este interzisa.

Detinatorul continutului si al informatiilor regasite pe website-ul scoalaautobest.ro este:

AUTO BEST DRIVE CONCEPT SRL

Sediu social: STR. MARCU ARMASU 9, SECTOR 2, BUCURESTI

CUI: RO38317589

Disponibilitatea si pretul produselor


Produsele precum si ofertele prezentate pe site-ul scoalaautobest.ro sunt disponibile in limita stocului. Scoalaautobest.ro nu se obliga sa livreze un serviciu, chiar daca pe site apare informatia “incepere imediata”. Exista posibilitatea ca in anumite perioade extrem de aglomerate pentru compania noastra sa nu putem oferi un serviciu imediat sau incepere unui curs sa fie influentata de alti factori externi.


De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu informativ, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor si aspectului fara notificare prealabila. In cazul in care serviciul comandat difera ca specificatii fata de informatia de pe site in momentul comandarii lui, clientul are dreptul sa refuze serviciul.

Preturile afisate pe site-ul scoalaautobest.ro sunt cu titlu informativ, pretul final se va stabili ulterior, in baza unui contract si in functie de necesitatile fiecarui cursant.

Datele clientului

Pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor personale si de pe site-ul scoalaautobest.ro ii revine utilizatorului. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru utilizarea site-ului scoalaautobest.ro.

Prelucrarea datelor cu caracter personal


Conform cerintelor art. 6 alin. (1) lit. bsi c din Regulamentul (UE) 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, scoalaautobest.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.


Prin completarea datelor dvs. in formularul de comanda, de creare de cont, si/sau de completare pe site a acestor date, declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a scoalaautobest.ro, si va dati acordul ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre scoalaautobest.ro si colaboratorii acestora pentru desfasurarea sau/si derularea de catre scoalaautobest.ro si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi: activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de publicitate, de media, de marketing, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre scoalaautobest.ro atat colaboratorilor sai.


Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor (vizitatorilor) / clientilor privind situatia lor, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea serviciilor, activitati comerciale, de promovare a serviciilor, de publicitate, de media, de marketing, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.


Prin citirea “Termenilor si Conditiilor” de pe site, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de art. 6 alin. (1) lit. bsi c din Regulamentul (UE) 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.


Scoalaautobest.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter, si poate trimite felicitari sau cupoane cadou cat si alte mesaje speciale.


Orice utilizator/vizitator/client care a furnizat explicit adresa sa de email si alte date catre scoalaautobest.ro poate solicita oricand stergerea acestora din baza noastra de date.


Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Suna la 0760 712 663